Суп курячий з вермішеллю та яйцями

    

2 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr 40 mins

Ingredients

Курка - 500 г гомілок

Вермішель «павутинка» - 100 г

Картопля - 3 шт.

Яйця - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.,

Вода - 2 л

Лавровий лист

Зелень

Спеції

Сіль

Directions

1Цибулю та моркву очистити. Моркву натерти на тертці, цибулю залишити цілою.

2Викласти все в чашу мультиварки, додати курячі гомілки, лавровий лист, посолити та залити гарячою водою. Встановити режим «Тушкування» на 1,5 години.

3Очистити та нарізати брусочками картоплю, додати через 1 годину разом з вермішеллю в мультиварку. Перемішати.

4Яйця збити з сіллю, влити в суп за 20 хвилин до закінчення готування. Перемішати.

5Перед самим закінченням готування додати дрібно нарізану зелень. Залишити суп в режимі «Підігрів» на 10 хвилин.

00:00