Суп курячий з вермішеллю

    

2 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Cook: 1 hr 20 mins

Ingredients

Курка - 1 кг

Вермішель - 50 г

Картопля - 3 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Перець духмяний

Лавровий лист

Вода

Сіль

Directions

1Курку вимити, нарізати на шматки, варити 10 хвилин в окремій каструлі.

2Овочі вимити та очистити. Картоплю нарізати кубиками, моркву натерти на тертці, цибулю нарізати маленькими шматочками.

3Курку та овочі покласти в чашу мультиварки, влити воду та встановити режим «Тушкування». Через 1 годину додати спеції та посолити. За 5-7 хвилин до готовності всипати вермішель.

4Після звукового сигналу встановити режим «Підігрів» і залишити суп потомитися 10 хвилин.

00:00