Суп курячий з мигдалем

    

28 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Курка - 400 г філе

Картопля - 600 г

Масло вершкове - 30 г

Мигдаль мелений - 20 г

Часник - 1 зубчик

Цибуля - 1 шт. невелика

Кріп - 1 гілочка

Вершки 20% - 150 мл

Вода -600 мл

Мигдальні пелюстки

Перець

Сіль

Directions

1Курячі грудки вимити та нарізати невеликими шматочками. Картоплю очистити та нарізати невеликими кубиками. Цибулю і часник почистити та подрібнити.

2Змастити дно мультиварки вершковим маслом. Включити режим «Смаження» та обсмажувати цибулю, часник і мигдаль 8 хвилин.

3Додати куряче м'ясо, картоплю, вершки, воду, сіль і перець. Перемішати, закрити кришку та готувати в режимі «Суп» 1 годину.

4Готовий суп прикрасити кропом і мигдальними пелюстками.

00:00