Суп курячий з цвітною капустою

  

26 Лютого, 2017

Из капусты и морковки (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 15 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Курка - 1 шт.

Цвітна капуста - 300 г

Цибуля ріпчаста - 100 г

Лимон - 1 шт.

Яйця - 1 шт.

Томатна паста - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Зелень

Сіль

Directions

1Курку нарізати порційними шматками (по 2-3 шматочки на порцію), залити водою, довести до кипіння, посолити та варити до готовності (30-40 хвилин) при слабкому нагріванні. Бульйон процідити.

2Капусту розібрати на суцвіття, ошпарити.

3Цибулю порубати, злегка обсмажити на маслі, додати капусту та смажити все разом 5 хвилин.

4Капусту з цибулею покласти в бульйон, довести до кипіння. В кінці приготування додати сік лимона. При постійному помішуванні тонкою цівкою влити збитий яєчний жовток, посолити, додати упарений до половини обсягу томат, проварити 1-2 хвилини.

5При подачі шматочки курки розкласти в тарілки, розлити суп, оформити зеленню.

00:00