юшка з рибою
юшка з рибою

Суп лимонний з рибою / з сайдою

    ,

18 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)

Ingredients

Сайда морожена, сайра або інша риба - 500‑600 г

Бульйон рибний - 1,5 л

Рис - 2/3 - 0,75 склянки

Сметана - 0,5 л

Лимони - 3‑4 шт.

Петрушка - 0,5 ч. ложки дрібно нарізаної зелені

Сіль - 1‑1,5 ч. ложки

Directions

1У рибний бульйон покласти сметану і довести до кипіння (але не кип'ятити).

2Додати попередньо зварений розсипчастий рис і шматочки вареної риби та проварити при слабкому кипінні 2‑3 хвилини.

3При подачі в тарілки налити суп, додати очищені від шкірки скибочки лимона і посипати зеленню.

Дієта при застуді та грипі

00:00