Суп «Літо»

    

14 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Баклажани - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Корінь петрушки або селери

Перець болгарський - 1 стручок

Картопля - 4-5 шт.

Вода - 1-1,5 л

Олія

Directions

1Баклажан нарізати скибочками, видалити гіркоту, обваляти в борошні й обсмажити в олії.

2Дрібно нарізати моркву, корінь петрушки або селери, цибулину, солодкий перець і теж обсмажити все на олії.

3Картоплю нарізати кубиками та покласти в киплячу воду, зварити до напівготовності і додати обсмажені овочі. Посолити, всипати манку та варити на невеликому вогні.

4Дати настоятися під кришкою 10-15 хвилин. За бажанням можна посипати кропом або петрушкою, покласти сметану.

00:00