Суп молочний з гарбузом і горіхами

    

17 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Горіхи мигдальні, лісові або волоські - 12 шт.

Гарбуз - 120 г

Рис - 20 г

Сіль

Цукор

Масло вершкове - 10 г

Молоко - 250 г

Вода - 250 г

Зелень петрушки

Directions

1Солодкий мигдаль очистити від шкірки, обсмажити в духовці, подрібнити в ступці або пропустити через м'ясорубку.

2Подрібнені горіхи залити гарячим молоком, розведеним водою, і довести до кипіння.

3Гарбуз, очищений від шкірки та насіння і нарізаний тонкими скибочками, залити горіхово-молочною сумішшю і проварити при слабкому кипінні 10 хвилин.

4Додати варений рис, сіль, цукор.

5При подачі суп заправити вершковим маслом і посипати зеленню петрушки. Окремо подати злегка підсмажені (без жиру) скибочки білого хліба.

Дієта при гіпотонії

00:00