Суп морквяно-імбирний
перші страви лікувальне харчування
6 Жовтня, 2017
171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Олія рапсова - 1 ст. ложка
Цибуля жовта - 1 шт. середня
Сіль - 1 ч. ложка
Імбир - 2 ст. ложки дрібно натертого кореня
Порошок каррі - 1 ст. ложка
Перець каєнський - 1 щіпка
Морква - 4 шт. великі
Банани - 1 шт. стиглий
Кокосове молоко - 400 мл
Лайм - 2 ст. ложки соку
Directions
1Розігріти олію в каструлі з важким дном, покласти нарізану кубиками цибулю і дрібку солі, обсмажувати 5 хвилин, щоб цибуля набула золотистого кольору.
2Покласти тертий імбир і готувати ще 1‑2 хвилини.
3Додати каррі, каєнський перець і 0,25 склянки води, варити 2 хвилини.
4Потім додати нарізану четвертинками кружальців моркву, нарізаний банан, сіль і 4 склянки води, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити на повільному вогні приблизно 25 хвилин.
5Збити суп у блендері, додати 1 склянку кокосового молока і сік лайма.
6Довести до кипіння залишки кокосового молока та варити його близько 10 хвилин.
7Подати суп, додавши в кожну тарілку по 1 ст. ложці кокосового молока.
Дієта для підвищення імунітету