Суп «Овочеве асорті»

  

20 Вересня, 2016

365 блюд для аэрогриля

  • Cook: 30 mins

Ingredients

Картопля - 2 шт.

Петрушка - 1 корінь

Морква - 1 шт.

Перець болгарський - 2 шт.

Зелений горошок - 2 ст. ложки

Помідори - 2 шт.

Яйця - 1 шт.

Борошно - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Вода - 3 л

Селера

Сіль

Directions

1Моркву, картоплю, селеру і корінь петрушки дрібно нарізати і викласти в горщик, залити водою, додати вершкове масло і тушкувати при максимальній швидкості 18 хвилин.

2Борошно змішати з водою і додати в овочі.

3Помідори, болгарський перець і варене яйце подрібнити і викласти в суп. Додати горошок, посолити.

4Варити суп в аерогрилі 10 хвилин при і температурі 180°С.

00:00