Суп овочевий багатошаровий (слойонка)
перші страви здорове харчування, лікувальне харчування
4 Червня, 2017
100 рецептов для омоложения.
100 рецептов питания для беременных.
100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Олія соняшникова - 200 г
Цибуля - 1 шт.
Помідори - 6 шт.
Капуста - 0,5 качана
Перець солодкий - 4 шт.
Картопля - 3-4 шт.
Кабачки - 2 шт.
Морква - 1 шт.
Лавровий лист
Перець
Сіль
Сметана
Directions
1Налити на дно гусятниці соняшникову олію, обсмажити в ній до золотистого кольору цибулю, зверху покласти 3 нарізаних помідора. Шар не перемішувати. Наступний шар - шаткована свіжа капуста з сіллю. Потім - солодкий перець, очищений і нарізаний кільцями, зверху - нарізана картопля, потім нарізані кубиками кабачки й останній шар - 3 нарізані помідори та натерта на крупній тертці морква. Додати приправу.
2Поставити на повільний вогонь; коли овочі потушкуються в олії до готовності, залити гарячою водою, додати вогню і довести до кипіння.
3Не розмішуючи, акуратно викласти суп в тарілки, залити бульйоном, додати сметану, посипати рубаною зеленню.
Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності - сіль і перець не використовувати