Суп овочевий дієтичний (з брокколі, цвітною капустою і бататом)
перші страви лікувальне харчування
13 Жовтня, 2017
171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Брокколі - 0,5 качана
Цвітна капуста - 0,5 качана
Батат - 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Зелений горошок заморожений - 2 жмені
Квасоля стручкова зелена заморожена - 2 жмені
Селера - 2 стебла
Помідори - 1 шт.
Перець болгарський - 1 шт.
Кабачки або цукіні - 1 шт.
Часник - 1 зубчик
Кріп
Петрушка
Зелена цибуля
Вода - 2‑3 л
Directions
1Налити в каструлю води, поставити на вогонь, довести до кипіння.
2Поки вода закипає, підготувати овочі. Стручкову квасолю і зелений горошок розморозити, якщо необхідно. Картоплю і кабачки нарізати брусочками. Цвітну капусту та брокколі розділити на суцвіття. Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на крупній тертці.
3У каструлю з киплячою водою покласти цвітну капусту, броколі, картоплю і кабачки.
4На олії обсмажувати цибулю і селеру 5 хвилин.
5До цибулі та селері додати моркву, тушкувати 8 хвилин.
6Потім покласти в суп помідори та перець, обсмажені на олії. Додати зелений горошок і стручкову квасолю. Варити до готовності овочів 15 хвилин.
7В кінці заправити подрібненим часником, сіллю, перцем, кропом, петрушкою і зеленою цибулею.
Дієта для підвищення імунітету