Суп-пюре з цвітної капусти з рисом перші страви здорове харчування, лікувальне харчування 7 Червня, 2017 100 рецептов для омоложения. 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Цвітна капуста - 100 г Картопля - 100 г Вода - 800 г Рис - 20 г Молоко - 100 г Масло вершкове - 10 г Directions 1Картоплю та капусту нарізати на шматки, залити водою, а потім додати 5 г масла. На слабкому вогні під кришкою довести до готовності. 2Овочі разом з рідиною протерти крізь сито. 3Промитий рис покласти в киплячу воду (200 г) і варити 1 годину. 4Після рис протерти, з'єднати з супом, добре прогріти та заправити молоком. 5Перед подачею до столу покласти масло шматком.Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності 00:00