Суп-пюре з цвітної капусти та кабачків перші страви здорове харчування, лікувальне харчування 9 Червня, 2017 100 рецептов для омоложения. 100 рецептов при болезнях почек. 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Цвітна капуста - 150 г / 1 головка Кабачки - 150 г / 1 шт. Яйця - 1-2 жовтки Масло вершкове - 1 ч. ложка Directions 1У цвітної капусти видалити зелене листя, розібрати на дрібні суцвіття і добре промити. Кабачок вимити, очистити та нарізати дрібними шматочками. 2Капусту та кабачок скласти в каструлю, залити невеликою кількістю окропу, закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні до готовності. 3Відвар злити в окремий посуд, а овочі в гарячому вигляді протерти через сито. У пюре додати відвар і сіль, добре розмішати та довести до кипіння. 4Готовий суп-пюре можна заправити вершковим маслом, розтертим з жовтком круто звареного яйця.Дієта при гломерулонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності Дієта при гіпотонії 00:00