Суп-пюре солодкий

  ,   

27 Червня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Яблука - 1 шт.

Абрикоси - 2 шт.

Крупа манна - 1 ч. ложка

Молоко - 0,5 склянки

Цукор - 1 ч. ложка

Яйця - 1 жовток

Directions

1Фрукти почистити, нарізати, залити окропом, щоб вони були повністю покриті водою, і варити до готовності.

2Протерти через сито, знову закип'ятити і всипати манну крупу. Варити 20 хвилин.

3Зняти з вогню і заправити жовтком, розтертим із цукром і молоком.

Дієта при хронічному пієлонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності, хронічному циститі

00:00