1Нарізати баклажани кубиками, трохи посолити та залишити на 15 хвилин. Потім сіль змити і віджати. Подрібнити цибулю та часник. Картоплю почистити, помити та нарізати кубиками. Якщо помідори законсервовані в цілому вигляді, розчавити виделкою. Солодкі перці очистити від плодоніжок і насіння, нарізати великими кубиками. Кабачок нарізати так, як подобається.
2У каструлю мультиварки скласти баклажани, кабачок, цибулю, часник, болгарський перець. Скропити оливковою олією та встановити режим «Випічка» на 30 хвилин.
3Коли овочі підрум'яняться, додати перець, сіль, лавровий лист, помідори разом з соком, картоплю, воду, квасолю консервовану та квасоля стручкову. Перемішати, встановити режим «Випічка» на 60 хвилин.