Суп пісний запечений

    ,

14 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Помідори у власному соку - 800 г

Квасоля біла консервована - 300 г

Квасоля стручкова - 100 г

Перець солодкий болгарський - 2-3 шт.

Картопля - 2 шт.

Баклажани - 1-2 шт.

Кабачки - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Вода - 250 мл

Лавровий лист

Чорний перець горошком

Сіль

Directions

1Нарізати баклажани кубиками, трохи посолити та залишити на 15 хвилин. Потім сіль змити і віджати. Подрібнити цибулю та часник. Картоплю почистити, помити та нарізати кубиками. Якщо помідори законсервовані в цілому вигляді, розчавити виделкою. Солодкі перці очистити від плодоніжок і насіння, нарізати великими кубиками. Кабачок нарізати так, як подобається.

2У каструлю мультиварки скласти баклажани, кабачок, цибулю, часник, болгарський перець. Скропити оливковою олією та встановити режим «Випічка» на 30 хвилин.

3Коли овочі підрум'яняться, додати перець, сіль, лавровий лист, помідори разом з соком, картоплю, воду, квасолю консервовану та квасоля стручкову. Перемішати, встановити режим «Випічка» на 60 хвилин.

4При подачі на стіл посипати зеленню.

00:00