юшка з рибою
юшка з рибою

Суп рибний по-провансальски

    

1 Лютого, 2017

365 рецептов французской кухни

Ingredients

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Цибуля порей - 2 стебла

Олія оливкова - 50 мл

Часник - 2 зубчики

Помідори консервовані - 6 шт.

Сиг - 1,2 кг

Креветки - 200 г

Лавровий лист - 1 шт.

Чебрець - 1 гілочка

Цедра 1 апельсина

Вода - 1 л

Вино сухе біле - 150 мл

Шафран - 2 щіпки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Борошно - 2 ст. ложки

Вершки - 100 мл

Перець чорний мелений

Сіль

ДЛЯ СОУСУ:

Перець гіркий - 1 шт.

Перець болгарський - 2 шт.

М'якуш хлібний - 100 г

Часник - 3 зубчики

Яйце - 1 жовток

Олія оливкова - 160 мл

Сіль

Directions

1Цибулю нарізати, обсмажити на оливковій олії, додати подрібнені часник і помідори, тушкувати 5 хвилин.

2Змішати вино та воду, опустити туди пов'язані в пучок лавровий лист, чебрець і цедру апельсина, додати шафран, сіль, перець, шматочки риби та креветки. Варити 40 хвилин.

3Вийняти пучок прянощів.

4Вершкове масло та борошно змішати, додати в суп, довести до кипіння, влити вершки.

5Приготувати соус, змішавши інгредієнти.

6Подавати суп з гарячим соусом.

00:00