Суп рисовий з овочами

    ,

13 Лютого, 2017

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис - 1 ст. ложка

Вода - 1 л

Помідори - 4 шт.

Картопля - 2 шт.

Петрушка - 1 корінь + зелень

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Часник - 2-3 зубчики

Олія - 3 ст. ложки

Лавровий лист

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рис залити водою та зварити до напівготовності.

2Картоплю нарізати брусочками, додати до рису.

3Корінь петрушки, нарізаний соломкою, цибулю, нарізану кільцями, і моркву, натерту на крупній тертці, обсмажити в олії.

4Помідори нарізати дольками і також обсмажити в олії. Спасеровані овочі з'єднати з рисом і картоплею, додати сіль, прянощі та варити суп до готовності.

5Перед подачею додати дрібно рубані часник і зелень.

00:00