Суп сочевичний з імбиром

    

4 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Сочевиця червона - 1 склянка

Вода - 5 склянок

Сіль - 1 ч. ложка

Помідори - 500 г

Імбир, дрібно натертий - 2 ст. ложки

Олія - 1 ст. ложка

Часник - 2 зубчики

Кокосове молоко свіже - 500 г

Коріандр - 1 ст. ложка

Кмин - 1 ч. ложка

Куркума - 1 ч. ложка

Перець

Кінза подрібнена - 0,25 склянки

Directions

1Залити сочевицю водою і додати сіль, поставити на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь і продовжити варити 20‑25 хвилин, щоб сочевиця стала м'якою.

2Збити нарізані кубиками помідори та імбир за допомогою блендера, перетворивши суміш в пюре.

3Нагріти олію в жаровні на середньому вогні та обсмажувати подрібнений часник 30 секунд.

4Додати помідори, кокосове молоко, коріандр, кмин, куркуму. Тушкувати 15 хвилин, періодично помішуючи.

5Додати сочевицю і варити до готовності приблизно 20 хвилин, посолити і поперчити за смаком.

6Посипати кінзою і подати до столу.

Дієта для підвищення імунітету

00:00