Суп томатний з мисливськими ковбасками та квасолею перші страви 20 Листопада, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: каструля 4 л Ingredients Картопля - 700 г Ковбаски мисливські - 300 г Квасоля консервована - 400 г Помідори у власному соку - 400 г Цибуля порей або ріпчаста - 150 г Вода - 3-3,5 л Чебрець (тимьян) - 5-6 гілочок (за бажанням) Перець Сіль Directions 1Цибулю порей нарізати півкільцями (ріпчасту дрібно нарізати), ковбаски - кружальцями. Картоплю почистити, нарізати кубиками. З помідорів зняти шкірку, подрібнити. 2У каструлю налити воду, довести до кипіння, додати картоплю. Варити 2-3 хвилини. 3Додати ковбаски, квасолю, помідори і цибулю. Посолити, поперчити. Варити до готовності картоплі. В кінці приготування додати чебрець. 4Дати супу настоятися 15-20 хвилин. 5Подавати суп можна зі сметаною. 00:00