Суп «Харчо» перші страви грузинська кухня 16 Листопада, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Cook: 2 hrs 10 mins Yields: каструля 4 л Ingredients Яловичина - 500 г філе або грудинки на кісточці Рис - 200 г Горіхи волоські - 100 г Соус ткемалі або сацебелі - 150 г Цибуля - 150 г Часник - 3-4 зубчики Хмелі-сунелі - 2 ч. ложки Перець червоний - 1-2 ч. ложки Перець горошком - 5-6 шт. Сіль Зелень Directions 1М'ясо нарізати невеликими шматочками. Залити 3 л води, варити 1,5 години (накип прибирати). 2Горіхи подрібнити в блендері або порубати ножем. 3Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії. 4У готовий бульйон засипати рис, варити 10 хвилин. Додати цибулю, потім горіхи і соус. Слідом додати хмелі-сунелі, перець, посолити, варити 5-7 хвилин. 5Додати видавлений часник, прибрати з вогню і дати настоятися 10-20 хвилин під кришкою. 6При подачі посипати дрібно нарізаною зеленню.Суп дуже ароматний, з легкою кислинкою. У харчо картопля недоречна. 00:00