Суп цибульний з сиром горгонзола

      

25 Лютого, 2017

365 рецептов французской кухни

Ingredients

Цибуля ріпчаста - 5 шт.

Сир горгонзола - 100 г

Масло вершкове - 5 ст. ложок

Сир швейцарський - 25 г

Коньяк - 2 ст. ложки

Хлібний м'якуш

Мускатний горіх — на кінчику ножа

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Подрібнену цибулю обсмажити на маслі, влити 1,5 л води, додати сіль, перець і мускатний горіх.

2Нарізаний і підсушений в духовці хліб покласти в горщик, додати сир горгонзола та залити цибульним супом не більше ніж на 3/4 об'єму, влити коньяк, додати тертий швейцарський сир. Готувати в духовці 25 хвилин.

00:00