Суп із запечених помідорів з мандаринами

    

19 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Помідори - 250 г

Перець чилі - 1 ч. ложка сушених пластівців

Порошок каррі - 0,5 ч. ложки

Олія оливкова - 25 мл

Батат - 0,5 шт.

Бульйон курячий - 250 мл

Мандарини - 2 шт. великих + сік 2 мандаринів

Сіль морська

Каррі - жменя листя

Кінза - 1 жменя

Directions

1Зняти з помідорів шкірку й очистити від насіння.

2Покласти помідори у вогнестійкий посуд, посолити, посипати пластівцями чилі та каррі. Запікати 3 години в розігрітій до 100°C духовці.

3Курячий бульйон довести до кипіння. Нарізаний невеликими кубиками батат і помідори з маслом, в якому вони запікалися, покласти в гарячий курячий бульйон, варити 15 хвилин.

4Збити суп у блендері. Додати сік мандаринів, розмішати, заправити сіллю. Регулювати бажану густоту, додаючи бульйон або окріп.

5Подавати суп із дольками мандаринів без шкірки, обсмаженим в оливковій олії листям каррі та кінзою.

Дієта для підвищення імунітету

00:00