Суп із сиром перші страви лікувальне харчування 23 Вересня, 2017 171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит) Ingredients Цибуля біла - 1 шт. Часник - 2 зубчики Морква - 2 шт. Цукіні - 0,5 шт. Селера - 2 кружальця очищеного кореня Брокколі - 1 шт. ціла Цибуля порей - 0,5 стебла Пармезан тертий Петрушка - 0,5 пучка Бульйон яловичий або овочевий - 1 л Сіль Перець чорний Куркума Олія оливкова Directions 1Цибулю очистити та нарізати дрібними кубиками, обсмажити в оливковій олії до золотистого кольору. 2Додати до цибулі дрібно нарізаний часник і трохи бульйону, недовго тушкувати. 3Моркву, цукіні та селеру нарізати кубиками, цибулю порей - маленькими кружальцями. Броколі розділити на дрібні частини. 4Покласти овочі, суміш цибулі та часнику в каструльку з яловичим бульйоном і варити до м'якості овочів 10‑15 хвилин. 5Після закінчення посолити, поперчити, додати куркуму. 6При подачі в тарілку супу додати нарізаної петрушки і натертого пармезану.Дієта для підвищення імунітету 00:00