Суфле з кабачків (з манкою) овочеві страви лікувальне харчування 5 Липня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Кабачки - 200 г Молоко - 0,5 склянки Крупа манна - 1 ч. ложка Яйця - 1 шт. Масло вершкове - 1 ч. ложка Цукор - 1 ч. ложка Сметана Directions 1Молодий кабачок очистити від шкірки та насіння, нарізати дрібними шматочками і тушкувати в молоці до готовності. 2Потім збити міксером або віночком, додати манну крупу та варити, помішуючи, ще 8-10 хвилин. 3Остудити, додати жовток, вершкове масло, цукор і розмішати. Обережно ввести збитий в міцну піну білок. 4Масу викласти у змащену вершковим маслом форму та зварити на водяній бані. 5При подачі полити свіжою сметаною.Дієта при хронічному пієлонефриті, гломерулонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності, хронічному циститі 00:00