Суфле з рибного фаршу з гречкою

    

8 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Риба морська - 200 г філе

Масло вершкове - 20 г

Яйця - 2 шт.

Гречка відварна - 4 ст. ложки

Зелень - 1 пучок

Молоко - 200 мл

Вода - 400 мл

Сіль

Directions

1Рибне філе пропустити через м'ясорубку. Яйця розділити на білки та жовтки. Зелень промити, обсушити та подрібнити.

2У блендері змішати до однорідного стану гречку, рибний фарш, молоко, жовтки, зелень і сіль. Білки збити й обережно ввести в фарш.

3Змастити невеликі силіконові формочки маслом і викласти в них рибну масу. У чашу мультиварки влити воду, встановити кошик для варіння на пару. Помістити в нього формочки з фаршем. Закрити кришку мультиварки та включити режим «Варка на пару» на 10-15 хвилин.

00:00