Суфле з сьомги та минтая

    

6 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Сьомга - 500 г філе

Минтай - 250 г філе

Яйця - 2 шт.

Вівсяні пластівці - 100 г

Сало або сметана - 100 г

Хліб білий - 50 г

Цибуля - 1 шт. велика

Вода або молоко - 100 мл

Олія

Паприка

Розмарин

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Філе риби та цибулю, попередньо порізану на шматочки, пропустити через м'ясорубку. Хліб замочити у воді або молоці. Сало подрібнити на м'ясорубці або тертці. З'єднати всі інгредієнти.

2Чашу мультиварки змастити маслом, викласти фарш і встановити режим «Випічка» на 1 годину.

3Готовому суфле дати охолонути 7-10 хвилин і перевернути його на блюдо.

00:00