Суші з морським коропом
Суші з морським коропом

Суші з морським коропом

    

16 Серпня, 2018

Японская кухня

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Морський короп - 200 г філе

Рис - 100 г

Оцет для суші - 25 мл

Цукор - 1 ч. ложка

Листя морських водоростей

Імбир маринований

Паста васабі

Соєвий соус

Кориця мелена

Перець

Сіль

Directions

1Філе морського коропа промити, відварити в підсоленій воді, остудити, нарізати маленькими шматочками, посипати корицею та перцем.

2Рис промити, залити 200 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким.

3Зняти рис з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин.

4Сформувати з рису невеликі коржі, покласти в середину кожного трохи начинки з коропа, обернути водоростями.

5Подавати до столу з тонко нарізаним імбиром, васабі та соєвим соусом.

163 ккал

00:00