Тальятеле з копченим лососем і м’яким сиром

  ,   

29 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Тальятеле - 100 г

Лосось копчений - 100 г філе

Зелений горошок свіжий - 100 г

Маскарпоне - 70 г

Вершки 10% - 30 мл

Олія оливкова - 20 мл

Сіль

Масло вершкове для смаження - 20 г

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Базилік свіжий

Directions

1Відварити тальятеле в підсоленій воді до стану аль денте. Відкинути пасту на друшляк. Влити оливкову олію та ретельно перемішати.

2Розтопити в сотейнику вершкове масло, додати зелений горошок. Обсмажувати 2-3 хвилини.

3Нарізати філе лосося невеликими кубиками, викласти в сковороду, смажити ще 2-3 хвилини.

4Додати маскарпоне, влити вершки та тушкувати при постійному помішуванні 2-3 хвилини, потім зняти з вогню.

5Змішати готову пасту з соусом. Відокремити листя базиліка від стебел, посипати ними блюдо при подачі.

00:00