1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно - 1,5 склянки
Яйця - 1 жовток
Масло вершкове - 100 г
Сіль
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Оливки або маслини без кісточки - 350 г
Волоські горіхи - 100 г
Сир ковбасний підкопчений
Сир твердий - 150 г
Часник - 2 зубчики
Зелень
Майонез
Directions
1ТІСТО: М'яке вершкове масло розтерти з яєчним жовтком і сіллю. Поступово всипаючи борошно, замісити круте тісто.
2Розкачати тісто в пласт, вирізати кружальця й укласти їх в змащені маслом форми для тарталеток, притиснувши до дна та стінок. Випікати в духовці до готовності.
3Остудити, вийняти з форм. На дно кожної тарталетки укласти зелень (гілочки кропу, петрушки, листя салату).
4НАЧИНКА: Натерти на тертці ковбасний сир, додати пропущений через прес часник і майонез, ретельно перемішати.
5Оливки або маслини начинити четвертинками волоських горіхів, щедро змастити з усіх боків сирною масою і запанірувати в тертому твердому сирі.