Тартар з лосося по-французьки

  ,

5 Жовтня, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Лосось слабосолений - 600 г філе

Рукола - 1 жменя зелені

Цибуля червона ріпчаста - 1 шт.

Каперси - 1 ст. ложка

Олія оливкова - ​​1 ст. ложка

Лимон - 1 ст. ложка соку

Соєвий соус - 1 ч. ложка

Directions

1Філе лосося нарізати невеликими шматочками. Половину зелені руколи, ріпчасту цибулю та каперси дуже дрібно порізати ножем.

2З'єднати підготовлені продукти, додати оливкове масло, лимонний сік і соєвий соус. Перемішати.

3Викласти в кільця для салату і прибрати на 30 хвилин в холодильник.

4Подавати на плоских тарілках, прикрасивши зеленню руколи, що залишилася.

00:00