Телятина «Меренго» страви з грибів, страви з м'яса здорове харчування 10 Червня, 2017 100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Телятина - 1 кг Олія оливкова - 60 г Часник - 1 долька Цибуля ріпчаста - 100 г Помідори - 120 г Сіль Перець Борошно - 50 г Бульйон курячий концентрований - 250 г Вино сухе біле - 200 г Масло вершкове - 80 г Гриби білі або печериці - 250 г Соус Салат Directions 1Підготовлену телятину (лопатку, частини задньої ноги) нарізати на шматки товщиною 3 см, обсмажити на олії. 2Додати дрібно нарізані цибулю, гриби, помідори, часник, сіль, перець, посипати борошном і поставити смажити, поки борошно не потемніє. 3Потім, помішуючи, влити бульйон з вином. Коли маса набуде консистенцію соусу, накрити посуд кришкою і на слабкому вогні потримати близько години. 4Розпустити вершкове масло та полити їм м'ясо. Витримати на слабкому вогні ще хвилин 15 і подати на стіл з будь-яким салатом. 00:00