Торт «Блискучий маскарад»

  ,

30 Січня, 2018

Cake Craft & Decoration 2016 March

Ingredients

Торти - готові круглі коржі 10, 15 і 20 см

Цукрове тісто - білого, коричневого та тілесного кольорів

Квіткова паста - біла та сіра

Глазур королівська

Блискучий пилок

Харчова суміш спирту та води (rejuvenator spirit)

Блискітки їстівні сріблясті

Directions

2Гострим ножем вирізати за шаблоном маски.

3Злегка припорошити задню частину масок кукурудзяним борошном і залишити висихати на ніч на театральних пластикових масках.

4Скачати конус із квіткової пасти. Вказівним і великим пальцями сформувати талію на третині висоти зверху.

5Відрізати ножем верхній край сукні, а потім підняти передню частину сукні вказівним та великим пальцями, щоб створити лінію декольте.

6Лопаточкою Dresden tool зробити лінії в нижній частині сукні та навколо вирізу. За допомогою насадки №2 з сірої королівської глазурі краплями нанести візерунок на сукню.

7У форму для брошки вдавити білу квіткову пасту, залиште на пару хвилин, потім вийняти з форми та дати висохнути.

8Прикріпити по краю торта 20 см діамантову стрічку і закріпити її на місці королівською глазуррю.

9Лопаточкою Dresden tool позначити на торті 20 см хвилясту лінію на середині висоти.

10За допомогою насадки №2 і сірої королівської глазурі та насадки №3 і темно-сірої королівської глазурі нанести крапки уздовж виділеної лінії і згладити точки вологим пензликом.

11Заповнити нижню частину крапками з королівської глазурі двох різних кольорів, залишити деякі пропуски та дати висохнути.

12З білої цукрової пасти зробити смугу шириною 4 см. Лопаточкою Dresden tool позначити складки, змочити обидві кінці пензликом та защіпити разом великим і вказівним пальцями. Закріпити смугу навколо торта 15 см так, щоб затиснені кінці зустрілися посередині.

13З білої квіткової пасти вирізати коло діаметром 3,5 см. Скласти коло навпіл і защіпнути разом.

14Скрутити коло на згині, щоб створити оборку, а потім згорнути між пальцями, щоб створити точку. Ножем відрізати точку.

15Сухим пензликом нанести на брошку сріблястий пилок, щоб додати блиску.

16Королівською глазур'ю прикріпити брошку до стику двох кінців. Тримати на місці кілька секунд, доки не висохне.

17Насадкою №2 і сірою королівською глазур'ю нанести візерунок на підсушених масках. На одній масці зробити філігрань, на іншій - лінії і завитки.

18Для верхньої половини жіночого тіла скачати кулю з цукрової пасти тілесного кольору і розрізати її навпіл. Великим та вказівним пальцями витягнути шию.

19Щоб зробити руки, з цукрової пасти тілесного кольору скачати ковбаску. На одному кінці сформувати зап'ястя і сплющити кисть. Спеціальним ножем прорізати пальці, а потім зігнути руку в середин, щоб створити лікоть.

20Щоб зробити голову, скачати кулю з цукрової пасти тілесного кольору і злегка згладити половину. Скрутити дуже маленьку кульку пасти і прикріпити до голови носа. Інструментом гребінець (scallop tool) створити посмішку. Їстівною чорною ручкою намалювати брови та очі.

21Щоб зробити волосся, скачати дуже тонкими ковбасами коричневу цукрову пасту та нарізати смуги однакової довжини. Обернути смуги навколо коктейльних паличок і залишити висохнути на кілька хвилин, потім зняти з паличок. Прикріпіть завитки до голівки шарами, щоб створити густе кучеряве волосся.

22Щоб закінчити сукню, нанести деталі з блискучого пилка та харчової суміші спирту та води (rejuvenator spirit).

23Щоб закінчити маски, нанести деталі, використовуючи блискучий пилок та харчову суміш спирту та води (rejuvenator spirit), а також їстівні сріблясті блискітки, щоб додати сяяння.

24На торт 15 см нанести випадкові крапки з блискучого пилка та харчової суміші спирту та води (rejuvenator spirit), щоб створити мерехтіння.

25Прикріпити оборки біля основи торта 20 см за допомогою невеликої кількості королівської глазурі.

26Прикріпити маски за допомогою королівської глазурі і тримати їх, доки вони не закріпляться.

00:00