Торт медовий з чорносливом

    

11 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 250 г

Цукор - 100 г

Масло вершкове - 20 г

Яйця - 2-3 шт.

Мед - 2,5 ст. ложки

Розпушувач - 0,5 ч. ложки

ДЛЯ КРЕМА:

Сметана - 500 г

Цукор - 100 г

Чорнослив без кісточок - 60 г

Directions

1Мед змішати з розпушувачем, поставити на водяну баню, готувати, постійно помішуючи, до повного розчинення меду. Яйця збити з цукром, додати до них медову суміш. Борошно просіяти та всипати в яйця з медом. Замісити тісто.

2Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, влити тісто, встановити режим «Випічка» та готувати 2,5 години.

3Після звукового сигналу залишити бісквіт в режимі «Підігрів» на 10 хвилин.

4Готовий бісквіт вийняти з мультиварки за допомогою ємності для варіння на пару.

5Чорнослив замочити в теплій воді на 20 хвилин.

6КРЕМ: Сметану збити з цукром.

7Остиглий бісквіт розрізати на 3 коржі. Кожен корж змастити кремом і покласти на нього чорнослив.

8Готовий торт поставити в холодильник на 6-8 годин.

00:00