Торт «Повітряна кукурудза»

    

10 Вересня, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Кукурудза повітряна - 4 літрові банки

Цукерки-драже шоколадні без глютену - 500 г

Арахіс смажений - 1 склянка

Олія - 5 ст. ложок

Масло вершкове - 100 г

Цукерки зефірні - 500 г

Directions

1Змішати повітряну кукурудзу, драже та рубаний арахіс у великій мисці.

2Нагріти олію, вершкове масло і зефірні цукерки в каструлі, поки вони не розплавляться. Перемішати.

3Вилити зефірну масу на попкорн у мисці та перемішати за допомогою ложки.

4Ретельно змастити маслом форму для випічки. Масу викласти у форму, злегка придавити, поставити в холодильник, залишити до повного охолодження.

5Щоб вийняти торт, поставити форму ненадовго в теплу воду, а потім перевернути, щоб викласти торт на блюдо.

Дієта безглютенова

00:00