Торт шоколадний з морозивом солодка випічка духовка 23 Квітня, 2017 Блюда страсти (Семь поварят) Cook: 1 hr 10 mins Yields: 6 порцій Ingredients Шоколад гіркий - 300 г Масло вершкове - 270 г Вершки густі - 250 г Яйця - 4 шт. Цукор - 1/3 склянки Борошно пшеничне - 0,75 склянки Морозиво - 150 г Ванілін - на кінчику ножа Directions 1Яєчні жовтки відокремити від білків. 250 г шоколаду розтопити разом з маслом на водяній бані, ввести по одному жовтки. 2Додати борошно, ванілін, перемішати до однорідної маси. 3Білки збити з цукром в стійку піну, обережно ввести в шоколадну суміш. 4Перелити її в форму, змащену маслом і посипану борошном або манкою. Випікати корж 40 хвилин при 170-180°С. 5СОУС: Вершки нагріти, додати шоколад, довести суміш до кипіння. 6Гарячий торт обережно вийняти з форми, укласти на блюдо, полити соусом. Зверху покласти 2-3 кульки шоколадного морозива й одразу подавати. 00:00