Торт ягідний з сиром (творогом)

  

21 Березня, 2017

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 14 порцій

Ingredients

Печиво бісквітне - 200 г

Сир (творог) - 600 г

Йогурт - 300 г

Цукор - 1 склянка

Суміш ягід - 350 г

Мигдаль в цукрі - 50 г

Лимон - 1 шт.

Directions

1Прямокутну форму вистелити харчовою плівкою. Дно викласти бісквітним печивом.

2Змішати сир (творог), йогурт і цукор. Додати в сирну масу ягоди та крупно нарізаний мигдаль. Ягідно-сирну масу рівномірно викласти поверх печива та заморожувати 1 годину.

3Перед подачею форму на кілька секунд опустити в гарячу воду. Заморожений торт перекинути на блюдо та зняти плівку. Оформити торт скибочками лимона та ягодами.

00:00