Тости з креветками

  ,

9 Квітня, 2018

Бутерброды (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Хліб пшеничний без скоринки - 4 шматочки

Креветки варені - 250 г

Квасоля стручкова свіжа або морожена - 150 г

Маргарин - 2 ст. ложки

Салат-латук

Зелень кропу

ДЛЯ СОУСУ:

Сметана - 100 г

Лимон - 1 ч. ложка соку + 0,5  ч. ложки тертої цедри

Directions

1Очистіти креветки.

2Відварити квасолю в підсоленій воді, щоб вона стала м'якою, але не розварилася. Злити воду.

3Змішати всі інгредієнти для соусу. Додати сіль і перець за смаком.

4Скибочки хліба підсмажити та намастити маргарином.

5На кожну скибочку покласти кілька стручків квасолі, зверху полити соусом, а потім розкласти креветки. Оформити гілочками кропу та листям салату-латуку.

00:00