Тости з яблуком

  

25 Вересня, 2016

  • Cook: 15 mins

Ingredients

Хліб білий - 2 шматочки

Яблука - 1 середнє

Масло вершкове - 20 г

Цукор - 0,5 ч. ложки

Ванілін - 1 щіпка

Кориця - 1 щіпка

Яйця - 2 шт.

Молоко - 1 ст. ложка

Directions

ЯБЛУКА

1Яблуко очистити від шкірки і порізати дольками товщиною 1 см.

2Розігріти сковороду з вершковим маслом, обсмажити шматки яблука до золотистого кольору. Додати цукор і ванілін і почекати, поки цукор карамелізується. Після цього вимкнути вогонь

ТОСТИ

1Збити яйця з молоком, занурити в суміш хліб і обсмажити на вершковому маслі до утворення легкої скоринки.

2Викласти на грінки яблука, посипати корицею і подавати до столу.

00:00