Тріска з помідорами та грибами
Тріска з помідорами та грибами

Тріска з помідорами та грибами

    ,

28 Травня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов
249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тріска - 400 г філе

Помідори - 4 шт.

Гриби свіжі - 80‑100 г

Вино сухе біле - 0,2 склянки

Часник - 2‑3 зубчики

Олія - 4 ст. ложки

Сухарі панірувальні - 1 ст. ложка

Сіль

Перець

Directions

1Філе тріски розділити на порційні шматки, обваляти в борошні, злегка обсмажити в олії з усіх боків в глибокому сотейнику.

2СОУС: Помідори вимити, опустити в окріп на кілька секунд, очистити від шкірки, нарізати кубиками, потушкувати в олії разом із нарізаними грибами, додати нарізаний часник, залити вином, продовжити варити кілька хвилин.

3Рибу полити соусом, посипати сухарями, поставити в духовку, готувати при 180°C кілька хвилин.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00