100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Тріска - 1 кг
Помідори - 5 шт.
Гриби - 250 г
Вино сухе біле - 0,75 склянки
Часник - 6 зубчиків
Олія оливкова - 0,5 склянки
Сухарі - 2 ст. ложки
Сіль
Перець
Борошно
Directions
1Філе риби без кісток, але зі шкірою нарізати на шматки, запанірувати в борошні й обсмажити з двох боків.
2Помідори очистити від шкірки та зерен, нарізати кубиками й обсмажити в іншій сковороді на олії разом з дрібно нарізаними грибами, посолити, поперчити, додати розтертий часник і вино.
3Сумішшю полити смажену рибу, потім обсипати її меленими сухарями, скропити маслом і тушкувати 15 хвилин.