Тунець або лосось під рисовим маринадом (вином) страви з риби 6 Травня, 2018 195 рецептов для здоровья позвоночника 215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит) Ingredients Тунець або лосось - 1 кг Олія - 2 ст. ложки Вино рисове - 1 склянка Соєвий соус - 1 склянка Цукор - 2 ст. ложки Вино сухе біле - 0,5 склянки Лимон - 1 ст. ложка соку Томатна паста - 2 ст. ложки Directions 1Рибу промити, очистити, нарізати тонкими пластинками. 2МАРИНАД: Змішати рисове вино, соєвий соус, цукор, лимонний сік, томатну пасту. 3У маринад покласти нарізаного тонкими пластинками тунця або лосося і маринувати близько півгодини при кімнатній температурі. 4Розігріти олію, в неї покласти мариновані шматки риби й обсмажити з двох боків, потім потушкувати на маленькому вогні. 5Готову рибу покласти на блюдо. Перед подачею маринад довести до кипіння і полити зверху рибу.Дієта для зміцнення хребта, профілактики остеопорозу та карієсу 00:00