Тунець з грибами у червоному маринаді страви з грибів, страви з риби здорове харчування 13 Травня, 2018 195 рецептов для здоровья позвоночника 215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит) Ingredients Тунець - 600 г філе Гриби (печериці, білі гриби) - 200 г Цибуля - 1 шт. Помідори - 3 шт. Вино біле - 0,5 склянки Борошно - 4 ст. ложки Базилік - кілька листочків Петрушка - 2 гілочки Олія оливкова - 4 ст. ложки Directions 1Рибу очистити, вийняти нутрощі, кістки. Кістки та шкірку залити водою і варити до клейкого відвару. 2Філе риби нарізати, посолити, поперчити, обваляти в борошні, покласти в розігріту олію і обсмажити з двох боків. 3До риби додати нарізану цибулю, очищені та нарізані помідори. Суміш посолити, поперчити, до неї додати вино, листочки базиліку, тушкувати 15‑20 хвилин. 4Гриби вимити, очистити, нарізати та потушкувати в частині олії до повної готовності. 5Рибу подати в червоному маринаді, зверху покласти готові гриби.Дієта для зміцнення хребта, профілактики остеопорозу та карієсу 00:00