тунець з імбирним соусом
тунець з імбирним соусом

Тунець з імбиром / Горбуша з імбирним соусом

    

1 Травня, 2018

195 рецептов для здоровья позвоночника
215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тунець або горбуша - 4 стейки

Соєвий соус - 2  склянки

Крохмаль - 1 ст. ложка

Кунжут - 1 ст. ложка насіння

Олія кунжутна - 2 ст. ложки

Борошно - 1 ст. ложка

Імбир - 1 свіжий корінь

Олія - 2 ст. ложки

Кріп і петрушка  - 1 пучок

Directions

1ІМБИРНИЙ СОУС: Корінь імбиру промити, очистити і натерти на тертці, змішати з соєвим соусом і борошном, додати насіння кунжуту, викласти в каструлю і довести до кипіння на маленькому вогні. У процесі приготування маса суміші зменшується вдічі.

2У кунжутну олію додати нарізану зелень і потушкувати декілька хвилин, з'єднати з імбирним соусом.

3У каструлю налити олію, в неї покласти стейки тунця. Швидко обсмажити на сильному вогні, а потім вогонь зменшити і тушкувати 20 хвилин.

4Тунець при подачі покрити імбирним соусом.

Дієта для зміцнення хребта, профілактики остеопорозу та карієсу

00:00