195 рецептов для здоровья позвоночника
215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Тунець - 1 кг
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Помідори - 5 шт.
Часник - 2 зубчики
Вино біле - 0,5 склянки
Олія - 2 ст. ложки
Перець чорний мелений
Сухарі панірувальні - 50 г
Петрушка - 1 пучок
Directions
1Рибу очистити від нутрощів, кісток. Кістки відварити у воді, потім клейкий відвар процідити.
2Філе обваляти в борошні, покласти в розігріту олію і потушкувати на маленькому вогні.
3ТОМАТНИЙ СОУС: На частині олії обсмажити нарізану цибулю, часник, туди ж додати шматочки помідора. Всі овочі тушкувати разом до загустіння. Суміш протерти, посолити та поперчити, додати вино.
4Соус вилити в каструлю, в нього покласти тушкований тунець, зверху посипати панірувальними сухарями, потім рибу поставити в розігріту до 160°C духовку на 10 хвилин.
5При подачі рибу посипати нарізаною зеленню.
Дієта для зміцнення хребта, профілактики остеопорозу та карієсу