Турлі Єттер

    

30 Квітня, 2018

Энциклопедия мяса, птицы, рыбы и морепродуктов (Кулинарное ассорти)

Ingredients

Яловичина - 100 г

Язик - 100 г

Баранина копчена - 80 г

Курка - 100 г

Олія - 1 ст. ложка

Капуста квашена - 100 г

Яблука мочені або морква - 80 г

Родзинки або сухофрукти - 60 г

Цибуля - 50 г

Цукор - 2 ч. ложки

Сіль

Перець мелений

Directions

1Смажене м'ясо та смажену курку, відварний язик і копчену баранину в холодному вигляді нарізати тонкими скибочками.

2Нарізку укласти на блюдо і гарнірувати квашеною капустою з цибулею і яблуками.

3ГАРНІР: У віджату квашену капусту покласти шатковану ріпчасту цибулю, нарізані скибочками яблука, родзинки, все перемішати і заправити олією, цукром, сіллю і меленим перцем.

00:00