Тушонка домашня (з обрізків)

  ,   

29 Квітня, 2018

Я и моя мультиварка (Кулинария. Авторская кухня)

Ingredients

Свинина і / або яловичина - 1,5 кг

Сіль - 2 ч. ложки

Перець чорний  - 4‑5 горошин

Лавровий лист - 2‑3 шт. невеликих

СПЕЦІЇ НА ВИБІР:

Перець чорний мелений

Перець червоний мелений

Коріандр в зернах

Гірчиця в зернах

Directions

1М'ясо вимити й обсушити паперовим рушником. Нарізати більш-менш однаковими шматками, посолити, додати спеції та скласти в чашу мультиварки. НЕ ДОДАВАТИ АНІ ВОДИ, АНІ ОЛІЇ!

2Включити програму «Тушкування» на 4 години.

3Потім залишити на «Підігріві» ще на 4‑6 годин. Зручно ставити тушонку на ніч.

4Готову тушонку розкласти в чисті контейнери, придатні для використання в морозильній камері, та залити соком і жиром (за бажання), що виділилися з м'яса. Повністю остудити, потім заморозити.

5Можна зберігати тушонку і просто в холодильнику, тоді краще використовувати простерилізовані скляні банки.

Для домашньої тушонки не потрібно брати цілий шматок м'яса - обрізки з жилками та хрящами. Як у випадку з холодцем, чим більше сполучної тканини, тим краще результат.

00:00