Тушонка по-домашньому консервація, страви з м'яса мультиварка 26 Жовтня, 2017 162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит) Ingredients Свинина - 500 г м'якоті Cіль Перець чорний - 4‑5 горошин Лавровий лист - 1 шт. Directions 1М'ясо вимити та нарізати великими шматками. 2Покласти м'ясо в мультиварку, довести до кипіння і готувати на режимі «Випічка» 10‑20 хвилин. 3Після цього посолити, додати чорний перець і лавровий лист і включити режим «Тушкування» на 5 годин. 4Через 5 годин м'ясо легко розходиться на волокна, подрібнити його силіконовою лопаткою. 5Ще раз довести до кипіння, тримати на режимі «Випічка» 5‑10 хвилин. 6Банки та кришки стерилізувати у киплячій воді 15 хвилин. 7У банки покласти тушонку, щільно закрити, дати охолонути. 8Зберігати в холодильнику на верхній полиці 1‑2 місяці.Для мультиварки Philips HD 3033 00:00