100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Цибуля ріпчаста - 1 середня цибулина
Помідори черрі - 300 г
Хліб білий черствий - 3 скибочки
Часник - 2 зубчики
Чебрець - 1 ч. ложка
Орегано - 0,5 ч. ложки
Лимон - 0,5 шт. (сік)
Риба - 5 шт.
Олія оливкова - 5 ст. ложок
Базилік - 1 ч. ложка
Сіль
Перець чорний
Помідор - 1 шт.
Directions
1Цибулю нарізати соломкою та покласти в сотейник. Зверху покласти цілі помідори черрі. Туди ж додати хліб, розламаний на невеликі шматочки. Часник дрібно нарізати і теж додати в чашу разом з орегано і чебрецем. Полити все оливковою олією і соком лимона. Додати протерті помідори. Посолити, поперчити та перемішати.
2Рибу нарізати стейками шириною по 5 см, посолити, поперчити. Покласти в сотейник зверху на овочеву подушку, злегка утоплюючи у соусі. Випікати в духовці 25-30 хвилин.