Тіляпія з яблуками

    

23 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Тіляпія - 800 г

Яблука - 2 шт.

Вершки - 80 мл

Масло вершкове - 30 г

Крупа манна - 2 ст. ложки

Імбир мелений - 0,5 ч. ложки

Цукор - 1 ч. ложка

Сіль

Directions

1Яблука нарізати дрібними кубиками. Покласти в сотейник разом з маслом і цукром на 10 хвилин. За цей час яблука встигнуть пустити сік. Додати нарізану на шматочки рибу.

2Змішати окремо вершки, манку, імбир і сіль. Через 10 хвилин тушкування вилити це в рибу. Перемішати і залишити готуватися.

3На гарнір можна подати рис, пюре, салат.

00:00