1Моркву вимити, очистити, натерти на дрібній тертці, зайвий сік віджати в іншу чашку.
2Змішати масло та цукор. Збити міксером до однорідного стану. Додати поступово борошно, корицю та розпушувач, продовжуючи збивати. По одному вбити яйця, кожен раз перемішуючи тісто. Коли тісто буде доведено до однорідного стану, додати моркву та родзинки і ще раз перемішати. Якщо тісто густе, в нього можна влити трохи морквяного соку.
3Дно чаші мультиварки застелити папером для випічки, змастити олією, влити тісто. Встановити режим «Випічка» на 1 годину.
4ГЛАЗУР: Збити цукор, білок і сік до повітряної піни.
5Готовий бісквіт дістати з мультиварки, розрізати впоперек на 2 коржі. Коржі нарізати на шматочки. Шматочки змастити глазур'ю, прикрасити ягодами смородини, викласти на блюдо та подавати на стіл.